Voorstellen

Mijn naam is Judith van der Veen-Rohling. Samen met mijn man Martin, dochter Selina, zoon Dorian en honden Yara & Duco woon ik in Amersfoort.

Al vanaf kleins af aan, ben ik opgegroeid met honden. Bij mijn ouders thuis hadden we in eerste instantie 2 Golden Retrievers en later een Jack Russell.

Sinds 5,5 jaar hebben wij onze eerste eigen hond: Yara (Duitse Herder). Begin 2016 is hier een tweede hond bij gekomen: Duco (Australian Shepherd). Nadat mijn man met hem de opvoedcursussen heeft afgerond, doet hij nu met hem een cursus hoopers. Daarnaast volg ik met Yara & Duco detectielessen.

Ik heb altijd een grote interesse voor honden gehad en 4,5 jaar geleden besloten hier meer mee te willen doen. Na meegelopen te hebben met een aantal uitlaatservices, was ik ervan overtuigd dat ik een eigen hondenuitlaatservice wilde starten. Ik kreeg de kans om De Wandelbus over te nemen en die kans heb ik met beide handen aangegrepen! Inmiddels ben ik alweer 4 jaar met veel plezier eigenaar van De Wandelbus.

Daarnaast geef ik cursussen gehoorzaamheid en detectie op een hondenschool.

 

Opleiding:

  • Gediplomeerd Hondenuitlaatservice (april 2019 bij Martin Gaus Academie)
  • Kynologisch Instructeur (november 2016 bij DogVision)
  • Gedragstherapeut (nog mee bezig bij DogVision)
  • Detectie-instructeur Module 1 (maart 2019 bij Scent Imprint For Dogs)
  • Daarnaast volg ik regelmatig lezingen over honden en hun gedrag